AGB: średnia oglądalność "Publicznej.tv" wynosi 147 tys. widzów. Program Macieja Mazura zgromadził po trzech tygodniach o 17 proc. więcej widzów, niż w ub.r. miało pasmo, w którym jest nadawany. "Publiczna.tv" uzyskała średnio 1,36 proc. udziału w rynku, jest to wynik poniżej średniej TVN24.
Nawet w publicznej tv pojawilo sie virtualne studio - czy oni juz na glowe upadli???!!! kazde z tych ich virtualnych jest brzydkie, sztuczne, wstretne - czy oni naprawde nie maja miejsc w prwadziwych warunkach na tworzenie programow ???!!!
PORAZKA
Niebawem Fakty bedziemy z virtualnego studia ogladac
Dzisiaj po dłuższej przerwie powrócił na antenę Ranking Mazura. Program jednak chyba jeszcze nie jest nadawany z zwykłego studia, bo jest stały kadr na prowadzącego i prowadzący nie siedzi za stołem Tak, jak wcześniej. Ciekawe, gdzie to oni teraz nagrywają.
Szkoda,że od pewnego czasu program został skrócony. Kiedyś ten program był dłuższy. Przed pandemią program zaczynał się o godzinie 18:15 ,a kończył przed 19:00. Później emisja była zawieszona ,a gdy program wrócił na antenę ,to wtedy skrócili czas trwania i program trwał półgodziny . Później program znowu wydłużono- było to na 20-lecie TVN24, gdyż w programie pojawiały się wspomnienia z archiwum TVN24. Po urodzinach stacji utrzymywano dalej wydłużoną emisję ,aż do wybuchu wojny. Później znowu przez jakiś czas nie był programu ,a gdy wrócił znowu emisja została skrócona do półgodziny . Według mnie czas trwania powinien być taki jak dawniej ,gdyż program jest świetny. Szkoda,że skrócili czas nadawania .
Nie ukrywam, że też lubię te podsumowania z przymrużeniem oka, które wykonuje, co by nie było - mój dziennikarski imiennik i kiedy mam możliwość, to "Ranking Mazura" oglądam - nieraz naprawdę idzie się uśmiać, czy to z "laguna" w Krakowie, czy z polskich "Gangów Olsena", którym wydaje się, że są Spritem, a jednak okazuje się, że są pragnieniem - mimowolne lokowanie produktu...