Przez dalsze aktywne korzystanie ze Strony tvnfakty.pl i Forum bez zmian ustawień w zakresie prywatności, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Autora Strony i Zaufanych Partnerów, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji, tworzenia statystyk odwiedzin Strony i zapisywania postów na forum oraz komentarzy pod artykułami. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć. Poprzez dalsze korzystanie ze Strony i Forum, bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies i podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym oraz na korzystanie z informacji w nich zapisanych. Ustawienia w zakresie cookie możesz zawsze zmienić. Informacje na temat Administratora Danych Osobowych, swoich praw oraz danych jakie zbiera Strona i Forum znajdziesz w "Polityce Prywatności".
Polityka Prywatności i Regulamin    Jak wyłączyć cookies?

AKCEPTUJĘ

Baner - nagłówek
ODZIAŁY LOKALNE
Kraków
Łódź
Warszawa
Poznań
Toruń
Wrocław
Szczecin
Katowice
Gdańsk
Białystok
PARTNERZY
Park Hotel**** KUR & SPA W. Buczyński
Komfortowy Hotel zaprasza do Świeradowa Zdroju
Hotel Buczyński Medical & SPA
Nowo otwarty 4-gwiazdkowy hotel w górach
Piękno Twojego Wnętrza
Producent mebli tapicerowanych.
Zobacz nową kolekcję Perla Lusso!
Kompleksowa obsługa instalatorów
Praktyczne warsztaty dla instalatorów!
Sklep Montersi.pl
SONDA
Czy będziesz oglądać nowe show z Edytą Górniak w roli głównej?

Mateusz Zielonka specjalnym gościem "MasterChef Junior"!

Walka o tytuł najlepiej gotującego dziecka w Polsce trwa! Tym razem w roli jurora wystąpi Mateusz Zielonka - zwycięzca szóstej edycji "MasterChefa". Pod jego okiem przyszli kucharze przygotują potrawy z gigantycznych strusich jaj!

Kiedy kuchnię MasterChefa odwiedzają goście, uczestnicy wiedzą, że czekają na nich nietypowe zadania. Tym razem trzecim jurorem będzie Mateusz Zielonka – MasterChef 6. edycji programu. Najlepiej gotujący surfer w Polsce pokaże zawodnikom, jak poradzić sobie z rozbiciem skorupki i oddzielić gigantyczne żółtko od białka w jajku… strusim! Następnie kucharze będą musieli przygotować dwa dania jajeczne – jedno słodkie, a drugie wytrawne. Ten, kto poradzi sobie najlepiej, dostanie od jurorów wyjątkowy bonus, który będzie miał duże znaczenie przy kolejnym zadaniu.

Tematem drugiej części odcinka będą bowiem ryby i owoce morza. Uczestnicy tym razem zmierzą się z konkurencją gotując w parach. Czyja receptura okaże się przepisem na sukces?

Emisja 7 odcinka w niedzielę 14 kwietnia o godz. 20:00 w TVN!

Łukasz Ropczyński
Hotel Redyk
NASZE WYWIADY
FAKTY TVN